Groepen

Binnenkort een bedrijfsuitje, verjaardag, vrijgezellenfeest of een gezellig familieuitje organiseren? Dat kan allemaal bij STELIOS! 

Wilt u meer informatie of reserveren? 

Neem contact op
IMG_1324

Wat mensen over ons zeggen

Ontdekken

Wij laten u graag onze Griekse keuken ontdekken!

Stelios & familie
stelios-cooking

Stelios en Magda Metaxas zijn bekende horeca ondernemers in Utrecht. Meer dan 30 jaar waren ze eigenaar van Giros, een bekende broodjeszaak/cafetaria in de Abel Tasmanstraat in Lombok. Ze hebben nu de sprong gewaagd naar een prachtig nieuw pand in het centrum van Utrecht. Stelios is een gastheer die het tot zijn missie heeft gemaakt om zijn gasten te verwennen met eerlijk en goed eten en drinken. Zijn brede glimlach werkt vaak aanstekelijk!

Griekse Tafel
greek-table

Een heel geliefd gerecht bij onze gasten is de Griekse Tafel. Wij serveren een variëteit aan gerechten waar de gasten samen van eten.  Er zijn vier Griekse Tafels: een origenele Griekse tafel, een tafel met vis, een vegetarische tafel en de Ladokolla voor de vleesliefhebbers.

Wijn
wijnhoek (1)

Wanneer u het pand binnenkomt valt de geweldige wand met wijnflessen al op. Stelios wil de gasten verwennen en een lekker glas wijn maakt daar deel van uit. Onze wijnkaart biedt een brede variëteit aan moderne Griekse wijnen van allerlei soorten druiven (waarvan veruit de meeste inheemse Griekse druivensoorten zijn en bekende Franse zoals de Chardonnay, Merlot en de Sauvignon Blanc). Hun rode huiswijn is echter een buitenbeentje: deze wijn komt uit Californië, maar wordt wel door een Griekse wijnboer gemaakt!

Wij adviseren u graag over een bijpassende wijn bij uw gerecht!

Reserveren

 

KOM EN GENIET VAN DE GASTVRIJHEID & ETEN VAN STELIOS

Please submit your reservation details and we will contact you to confirm your booking