Online Bestellen

Via onze website kunt u online uw bestelling doorgeven aan Stelios. U kunt uw bestelling contant aan de deur of door middel van iDEAL afrekenen.

BESTELLEN
stelios 073s

Wat mensen over ons zeggen

Ontdekken

Wij laten u graag onze Griekse keuken ontdekken!
Stelios & familie
stelios-cooking

Stelios en Magda Metaxas zijn bekende horeca ondernemers in Utrecht. Meer dan 30 jaar zijn ze eigenaar van Giros, een bekende Griekse fastfood gelegenheid in de Abel Tasmanstraat in Lombok. Nu heeft de familie de sprong gewaagd naar een prachtig nieuw pand in het centrum van Utrecht. Stelios is een gastheer die het tot zijn missie heeft gemaakt om zijn gasten te verwennen met eerlijk en goed eten en drinken.

Griekse Tafel
greek-table

Een heel geliefd gerecht bij onze gasten is de Griekse Tafel. De Griekse tafel is alleen voor groepen boven de 10 personen en kan ook in een vegetarische variant besteld worden.

Griekse tafels worden alleen op bestelling gemaakt, indien u gebruik wilt maken van dit arrangement kunt u het als opmerking bij uw reservering melden.

Wijn
wijnhoek (1)

Wanneer u het pand binnenkomt valt de geweldige wand met wijnflessen al op. Stelios wil de gasten verwennen en een lekker glas wijn maakt daar deel van uit. Onze wijnkaart biedt een brede variëteit aan moderne Griekse wijnen van allerlei soorten druiven (waarvan veruit de meeste inheemse Griekse druivensoorten zijn en bekende Franse zoals de Chardonnay, Merlot en de Sauvignon Blanc). 

Wij adviseren u graag over een bijpassende wijn bij uw gerecht!