Griekse Gastvrijheid in het hart van Utrecht

Een nieuwe hotspot in de stad

Stelios is zeker geen regulier Grieks restaurant. Dat wil hij ook niet zijn. Het restaurant is gevestigd in een nieuw pand en heeft een loft-achtige sfeer. Het bedrijf heeft een hoog plafond, prachtige grote ramen en een eigentijdse inrichting. Een bijzonder gezicht zijn de drie biertanks die boven de bar hangen.

In Stelios kunnen gasten vanaf 16 uur terecht voor een kopje koffie, een drankje of een diner. In de zomer staat er voor het pand een prachtig terras waar gasten de hele dag in de zon kunnen zitten. De glazen pui van het bedrijf kan helemaal open waardoor er een uniek binnenterras ontstaat.

De barfunctie van Stelios mag zeker niet onderdoen voor de restaurantfunctie. Alleen, samen of met een groep even een lekker drankje drinken of een uitgebreide borrel met hapjes erbij. We hebben een gezellige bar waar iedereen een plaatsje kan vinden.

IMG_1325

Eigen recepten

cheese-fingers

Onze liefde voor eerlijk eten

Wij willen u graag laten genieten van een verse en eerlijke producten. Zo braden wij al onze producten in een zeer smaakvolle Griekse Olijfolie. Onze kruiden komen voor een groot deel rechtstreeks uit Griekenland en dat proef je!

Verder kiezen wij ook voor biologische producten zoals onze koffie, bier en wijn.

Earth Coffee is een biologische espressomelange met  Eko Keurmerk op basis van ruwe koffiebonen uit Peru, Nicaragua en Guatemala. Earth Coffee is gepositioneerd in lijn met Earth Water (You Never Drink Alone). Earth Coffee ondersteunt de waterprojecten van het World Food Program en duurzame projecten in de koffie producerende landen via de Mocca d’Or Foundation.

Verder hebben we ook een aantal biologische bieren zoals Weizen bier, Klosterbier en UR-Pilsener.